نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

تشکیل پرونده گرانفروشی «ماسک» در تعزیرات

تشکیل پرونده گرانفروشی «ماسک» در تعزیرات مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران گفت: پرونده گرانفروشی ماسک تشکیل شده و بازرسی‌ها در حال انجام است و برخورد با متخلفان نیز آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  پس از شیوع ویروس کرونا در چین، به تدریج کشور‌های اطراف درگیر شدند و اخباری مینی بر وجود موارد مشکوک در کشور‌های نزدیک و حتی در کشور ما نیز خبرساز و باعث بروز نگرانی مردم و افزایش خرید ماسک و ژل‌های ضدعفونی‌کننده در هفته‌های گذشته شد.

 

البته طبق اعلام وزارت بهداشت تاکنون هیچ مورد مثبت مبتلا به ویروس کرونا در سطح ایران مشاهده نشده است. با این وجود به نظر می‌رسد این اظهارات تاکنون نتوانسته اطمینان خاطر لازم را در مردم ایجاد کند؛ به طوری که گزارش‌های میدانی از داروخانه‌ها حاکی از افزایش بیش از دو برابری قیمت انواع ماسک در سطح داروخانه‌ها ست.

 

حالا سرپرست اداره نظارت و بازرسی اداره‌کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز خبر داد که با تمام متخلفین در فروش ماسک‌های تقلبی و فاقد اصالت و هرگونه گرانفروشی ماسک برخورد قاطع انجام شده است.

 

وی گفته متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند و هیچگونه کمبودی در حوزه ماسک وجود ندارد و به اندازه کافی ماسک داریم. البته این مقام مسؤول این را هم گفته که تا اطلاع ثانوی خروج و صادرات ماسک از کشور، بدون مجوز وزارت بهداشت ممنوع است.

 

محمدعلی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران نیز در گفتگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس گفت: طبق گزارش‌های رسیده در حوزه فروش ماسک تخلفاتی وجود دارد.

 

وی افزود: برخی از مراکز فروش تجهیزات پزشکی و داروخانه‌ها ماسک‌های معمولی را به جای ماسک‌های با کیفیت N ۹۵ به مردم عرضه می‌کنند.

 

اسفنانی گفت: هم چنین مواردی از فروش ماسک‌های بدون کیفیت گزارش شده که با آن‌ها برخورد لازم شده است و ظرف یکی دو روز آینده نتایج بازرسی‌ها اعلام خواهد شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران همچنین در مورد گرانفروشی ماسک‌ها در سطح داروخانه‌ها گفت: پرونده گرانفروشی ماسک نیز تشکیل شده و بازرسی‌ها همچنان در حال انجام است، بنابراین در بحث کیفیت و گرانفروشی ماسک به زودی گزارشی نهایی تکمیل و اعلام خواهد شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار